Zone de dessin 32

Rijpheidsstadium meten?

Fleurs

Wanneer zijn mijn planten verkoop klaar?

 

Het leveren van het juiste rijpheidsstadium aan je klanten is cruciaal. Maar hoe weet je precies wanneer je planten klaar zijn voor de verkoop? Daar hebben wij het antwoord op!

 

Met onze drone kunnen we het aantal bloemen per vierkante meter detecteren en automatisch rapporteren. Dit stelt je in staat om het rijpheidsstadium van je planten nauwkeurig te bepalen en ervoor te zorgen dat je precies levert waar je klanten om vragen. Waardoor jij aan jouw klanten elk stadium van rijpheid kunt leveren.

 

Door het leveren van het juiste rijpheidsstadium aan de juiste klant, maximaliseer je niet alleen jje klanttevredenheid, maar optimaliseer je ook je verkoopproces en rendementg. Het is een win-win situatie voor zowel jou als je klanten.

Corvusfoto2
DSC_0184

Hoe detecteer ik de bloeistadia?

Onze drone detecteert het aantal bloemen per vierkante meter. Met deze automatische rapportage lever je geen bloem, te veel of te weinig. Door ervoor te zorgen dat het rijpheidsstadium van je gewassen perfect aansluit bij de wensen van je klanten, zet je niet alleen een glimlach op hun gezicht, maar stroomlijn je ook je verkoopproces en verminder je onnodige verspilling. 

maak vandaag kennis!

Année Corvus

Avec l'abonnement Corvus Year, vous bénéficiez de 12 mois d'utilisation du drone automatique en boîte.

Wil je de drone ieder seizoen doorlopend gebruiken en van alle toepassingen profiteren? Dan is dit abonnement voor jou! We bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw gewas!

VOICI COMMENT NOTRE DRONE REND VOS CLIENTS HEUREUX

Chaque chapeau, variété ou lot possède son propre code QR que le drone reconnaît. Ainsi, le drone survole la culture de manière entièrement automatique. Dans l'heure qui suit, vous recevez le rapport indiquant le stade de maturité par couvert.

Standardisez le programme de détection de la floraison ou de la maturité dans le drone. De cette manière, vous créez votre propre base de données d'enregistrement des cultures. La prévisibilité du processus de culture n'apporte pas seulement un rendement net de 10 %, mais aussi des clients satisfaits !

Étapes Détection des fleurs

Autres applications

KIEMTELLING

Heb jij genoeg bruikbare planten gezaaid?

Lire la suite >

GROEI IN BEELD

Hoe krijg ik zo efficiënt mogelijk de groei afwijkingen van mijn gewas in kaart?

Lire la suite >

BLOEIRIJKHEID

Wanneer zijn mijn gewassen verkoop klaar?

Lire la suite >

OOGSTVOORSPELLING

Hoeveel product oogst ik in de komende periode?

Lire la suite >

OP AFSTAND INSPECTEREN VAN IRRIGRATIE

Hoe controleer ik mijn irrigatiesysteem of teeltgoten op afstand?

Lire la suite >

GEWASAFWIJKINGEN DETECTEREN

Hoe detecteer ik gewasafwijkingen?