Logo Corvus Flower Readiness

je irrigatie controleren?

Fleurs

Hoe controleer ik mijn irrigatiesysteem of teeltgoten op afstand?

We begrijpen hoe belangrijk het is om je irrigatiesysteem en teeltgoten op afstand te kunnen controleren, zonder kostbare tijd te verspillen of risico's te nemen door gevaarlijke wandelingen over de goten. Daarom bieden we een innovatieve oplossing die niet alleen tijd bespaart, maar ook de veiligheid vergroot. De drone vliegt moeiteloos tussen de gewassen door en brengt je irrigatiesysteem en teeltgoten volledig in kaart.

 

Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw gewassen optimaal gedijen, zonder gedoe en met maximale efficiëntie.

CorvusDrones2-5
DSC_0198

Hoe maakt de drone dit makkelijker?

Van elk probleem krijg je een e-mail of een sms bericht zodat jij zo snel mogelijk kunt ingrijpen. Makkelijker kan het niet!

ERVAAR DE DRONE NU!

GreenTech Aanbod

Op GreenTech Amsterdam 2024 delen professionals uit de hele wereld de nieuwste tuinbouwoplossingen. Ook onze drone is nóg slimmer geworden. Om dat te vieren bieden wij onze nieuwste lanceringen nu met korting aan via een speciaal GreenTech aanbod!

Met onze GreenTech-aanbiedingen kun je al je planten in één oogopslag bekijken via onze nieuwe webapplicatie. Of je kunt je rozen, hogedraadgewassen of sla op water monitoren. Onze drone kan ook in een mum van tijd de kieming, groei, irrigatie, gewasafwijkingen, bloeirijkheid en de voorspelling van je oogst aan je rapporteren. Bestel je applicatie binnen 2 weken na de beurs om te profiteren van de korting.

VOICI COMMENT NOTRE DRONE REND VOS CLIENTS HEUREUX

Elke kasafdeling, variëteit of partij krijgt een unieke QR-code toegewezen die door onze drone wordt herkend. De drone vliegt volledig automatisch over je gewassen en verzamelt waardevolle gegevens. Binnen slechts één uur ontvang je een gedetailleerd rapport waarin het rijpheidsstadium per afdeling wordt weergegeven.

Standaardiseer je bloemdetectieprogramma en bouw je eigen uitgebreide database met gewasgegevens op. Dit voorspelbare groeiproces levert niet alleen een opmerkelijk nettorendement van 10% op, maar zorgt ook voor zeer tevreden klanten.

Stappen Bloemdetectie 3

Monitoring van Knop- en Bloemstadium

Onze drone voert dagelijkse bemonsteringsvluchten uit en houdt nauwlettend de ontwikkeling van knoppen en bloemen in de gaten. Met bijna real-time rapportage blijf je op de hoogte van het rijpheidsstadium van je bloemen, wat zorgt voor nauwkeurige planning en besluitvorming.

 

Tijdbesparende Afstandsbediening

Door gebruik te maken van onze geautomatiseerde droneservice bespaar je waardevolle tijd en middelen. Er zijn geen handmatige inspecties nodig en je kunt je gewassen gemakkelijk op afstand monitoren en beheren, voor efficiënte bedrijfsvoering.

Betere Planning van Arbeid

Door het nauwkeurig monitoren van het rijpheidsstadium kun je de arbeid efficiënter inzetten, waarbij middelen optimaal worden benut op basis van de specifieke behoeften van elke kasafdeling. Dit stroomlijnt de bedrijfsvoering en vermindert onnodige arbeidskosten.

 

Afstemming van Productie en Directe Verkoop

Door het juiste rijpheidsstadium af te stemmen op de individuele klantvraag vergroot je de klanttevredenheid en minimaliseer je het risico op overschotten of tekorten. Deze afstemming leidt tot verhoogde marges en vermindert het risico op claims of terugroepacties.

Ervaar nu de voordelen van Corvus Flower Readiness. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze geavanceerde drone-technologie je kan helpen om aan de verwachtingen van je klanten te voldoen en je productie te optimaliseren.

AI-verwerking & rapportage

Picture 1
Screenshot 2023-06-10 at 13.06.28